HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki Člani (Dinamiti) Za nami je sanjski vikend, tri tekme – tri zmage !

Za nami je sanjski vikend, tri tekme – tri zmage !

E-pošta natisni PDF

 dp prva in tretja liga 18.12.2011 33Tri tekme -  tri zmage. Odličen razplet preteklega vikenda je za našimi hokejisti. Nasprotniki v vseh treh ligah nam tokrat niso mogli preprečiti zmag, najvišjo zmago pa so kot je že v navadi dosegli Dinamiti v prvi ligi.

Prvi ekipi se je na novo priključil produkt domače hokejske šole  Jan Leben. Slednji letos že ves čas trenira s prvo ekipo, preboj v ekipo za tekme pa si je mladi hokejist priboril z odličnimi igrami v drugi ligi. "že s priključitvijo na naše treninge, na katerih se je Jan zelo dobro odrezal je dokazal, da gre za zelo nadarjenega hokejista. V dosedanjem delu sezone je v drugi ligi igral odlično, izstopal od ostalih posameznikov, zato sem se odločil, da ga tudi na tekmah priključim prvi ekipi " , je dejal trener Dinamitov Aleš Fajdiga.
V domači dvorani smo v petek še tretjič letos gostili Muflone. Tekmo so v svojo korist domači odločili v prvem delu tekme, ko so povedli že kar s 5 : 0. Tolminci so na tekmi napravili preveč prekrškov in napak, da bi lahko presenetili Horjulce.

V drugi ligi je TNT prekrižal palice z vodilno Brezovico. Že na zadnji medsebojni tekmi je bil čutiti napredek v igri, stik z njimi so naši igralci držali vse do rezultata 5 : 5, nato pa popustili. V tokratno srečanje pa so lahko Horjulci vstopili precej bolj samozavestni, saj je v zadnjem času videti ogromen napredek v sami igri. Ekipa klapa dobro, fantje igrajo lep in preprost hokej, kar so nato dokazali tudi v sami tekmi proti Brezovici. Čez celotno srečanje so bili boljši in le neučinkovitosti Dinamitov se lahko Brezovica zahvali, da tekme ni izgubila že prej. Vratarju Brezovice Alešu Dremlju je nekajkrat le »zacingljalo« , vratnic je bilo kar nekaj. Je pa ta vratar klonil minuto in pol do konca, ko je za izenačenje zadel Janez Breznik. Slednjemu je podal novopečeni član ekipe Damir Mulalić, ki je v dosedanjem delu sezone igral v prvi ligi. Tej ekipi lahko Damir da zelo veliko, kar je dokazal z dvema podajama že na prvi tekmi. V izvajanju kazenskih strelov so nato naši hokejisti pokazali več znanja, odločilni gol je uspel zabiti prav strelec izenačujočega zadetka Janez Breznik.

V tretji ligi pa naši fantje še vedno igrajo zelo dobro in ostajajo na tretjem mestu na lestvici. Tokratni nasprotnik je bil isti kot ekipi v prvi ligi – Mufloni. Slednji niso mogli parirati našim fantom, ki so celotno srečanje igrali konstantno, ter učinkovito. V šesti minuti tekme je prvi uspel zadeti Klemen Francelj, ki je nato vajo ponovil še v tretji četrtini. Končni rezultat je bil na koncu 4 : 0.

Za nami je tako odličen vikend in vsi srčno upamo, da bo takšnih do konca sezone še veliko. Kljub temu pa je bolje, da zdaj kakšno tekmo izgubimo, pa potem v finalu tekmecem ne damo niti kanček upanja. V soboto odhaja članska, ter reprezentanca U-17 na tekmo v Zagreb. V hrvaški prestolnici se bodo pomerili z domačo reprezentanco, slovenska pa bo tokrat sestavljena iz igralcev, ki nastopajo v prvi ligi slovenskega državnega prvenstva. Nekaj reprezentantov bo seveda tudi iz našega kluba.

Vsi za enega, eden za vse -  DINAMITI !